(6)

Super 4

ljudbok och e-bok


Super 4 handler om tyggegummi, uventede venskaber, terrorister og superkrÊfter. Vi mÞder Max pÄ 13, som uheldigvis vinder 1. prÊmien i en tyggegummiboblekonkurrence, som afholdes pÄ faderens arbejdsplads Tygtyg.

PrÊmien er et ophold pÄ sommerskolen Anabelle, og modvilligt tager Max afsted. Her mÞder han den storfisende Buller, teknikgeniet Mini og altid i stÞdet Eva.

Skolen, som vrimler med rige bĂžrn, er en helt ny verden for Max. Og terroristerne, der overtager skolen samt nye venskaber og overraskende superkrĂŠfter, var heller ikke noget Max havde troet, han skulle opleve i sin sommerferie.

Uddrag af bogen

”Fucking nar!” skreg hun og sendte sĂ„ bolden af sted.

Det gik sÄ hurtigt, at Max ikke troede sine egne Þjne. I det sekund Eva slap bolden, var der en eksplosion af gnister omkring hendes hÄnd. Bolden var ikke lÊngere en bold, men en kugle af energi, et projektil, omsluttet af gnister og lyn, der bevÊgede sig hurtigere, end Þjnene kunne fÞlge med. Max opfangede ud af Þjenkrogen, at bolden ramte Ron lige i maven med sÄ stor kraft, at han knÊkkede sammen og blev slynget bagud i luften med arme og ben sprÊllende foran sig. Han flÞj et langt stykke i luften, fÞr han smadrede ned i gulvet og trillede henover det som en smutsten, indtil han, med hovedet fÞrst, blev standset af muren ligesom en flue pÄ en bilrude.

Om forfatteren

Ry Kristensen, fĂždt 1978. FolkeskolelĂŠrer og uddannet fra Skive Seminarium. ”En bog er en dĂžr til fantasien. Du er nĂžglen. LĂ„s den op, og tag med pĂ„ eventyr!” Andre bĂžger af samme forfatter: Nissernes hemmelige verden og Den grĂžnne hue.