(4)

Super 4 - Zombiehjernen

ljudbok och e-bok


Max, Eva, Buller og Mini er ikke mere end lige nÄet hjem fra deres voldsomme mÞde med terroristerne, fÞr et nyt eventyr banker pÄ.

En mystisk agent, Frank Mulder, vil gerne snakke med de fire om hÊndelserne pÄ Anabelle. Men det viser sig hurtigt, at han har andre planer med de fire. FÞr de ved af det, sidder de i et tophemmeligt jagerfly pÄ vej til en by fuld af zombier. De skal hjÊlpe med at fange en zombiehjerne, som kan styre alle de andre zombier. En gruppe elitesoldater er med for at beskytte dem, og de fire fÄr ogsÄ nyt og lÊkkert udstyr. Men er det nok til at beskytte dem mod de ustoppelige hjernegnaskende zombier?

Super 4 – Zombiehjernen er ikke for sarte sjĂŠle. Der er blod, indvolde og livsfarlige zombier overalt. Men hvis din mave og dine nerver kan holde til det, sĂ„ glĂŠd dig til en drabelig zombiebog, der giver den max gas.

Uddrag af bogen

Max sad midt pÄ gulvet med hovedet mellem knÊene og grÊd. Han grÊd sÄ meget, at hele hans krop rystede. StrÞmpen pÄ foden uden sko sad kun halvt pÄ. Skrig og skud lÞd ubÞnhÞrligt nede fra kÊlderen, men Max kunne ikke andet end at sidde der og stortude som en forladt baby. Hans krop og hjerne var overbelastet. Havde det ikke vÊret for Jones, var han blevet drÊbt nede i kÊlderen. Havde det ikke vÊret for Peter, var han blevet drÊbt pÄ trappen. Max prÞvede at tage sig sammen. Han prÞvede ved gud alt, hvad han kunne, for at tage sig sammen og rejse sig og hjÊlpe dem. Men intet i ham lystrede. Han kunne ikke gÞre andet end at overgive sig til fÞlelserne og hÄbe, at Peter og Jones overlevede.

Der gik et stykke tid med skud fra bÄde maskingevÊr og pistol. SÄ aftog skuddene. Kun et par enkelte pistolskud lÞd. SÄ var der helt stille et stykke tid. Max lÞftede sit tÄrefyldte blik mod den mÞrke Äbning til kÊlderen. Var det nu, de kom? Zombierne? Var det nu, han skulle dÞ en grusom dÞd og selv blive forvandlet til en zombie?

Om forfatteren

Ry Kristensen (f. 1978) er folkeskolelÊrer og uddannet fra Skive Seminarium. Ry er vinder af Bogslugerprisen 2017. Andre bÞger af samme forfatter: Nissernes hemmelige verden, Den grÞnne hue, Den blÄ drage og forelÞbigt to bind i Super 4-serien.