(1357)

Supermarsu ja kavala koodi

ljudbok och e-bok


Kavalat koodarit kaupunkilaisten kiusana!

Supermarsu joutuu aina lennokkaimpiin seikkailuhin! EpÀilyttÀvÀ peli saa koko kaupungin sekaisin. MitÀ löytyykÀÀn kavalan koodin takaa?

Emiliaa pÀnnii, kun kaikki pelaavat kÀnnyköillÀÀn Anteron tÀhti -peliÀ aamusta iltaan, jopa opettajat. Emiliakin rakastaa pelaamista, mutta uudessa pelissÀ on jotain todella outoa. Koko kaupunki talsii kuin hypnotisoituna nenÀ kiinni ruudussa, mikÀ aiheuttaa jatkuvia vaaratilanteita. Miksi Rasva-Anteron isÀn kehittÀmÀ peli koukuttaa niin pahasti, sehÀn on oikeasti aika tavanomainen?

Marsutaksi nappaa Emilian kyytiinsÀ keskellÀ pÀivÀÀ ja vie hÀnet Lahden mÀkimontulle. JÀttilÀismarsu on syvÀsti huolestunut vaarallisesta pelistÀ ja antaa Supermarsu-Emilialle tehtÀvÀn. HirveÀstÀ hullutuksesta on tehtÀvÀ loppu ja paljastettava totuus. Ja kun markkinoille ilmestyy kilpaileva peli, panokset kÀyvÀt koviksi. Supermarsun on pelastettava kaupunki tuholta!

Paula Norosesta on tullut suomalaisten suursuosikki, niin lastenkirjailijana kuin tv-persoonana. Supermarsun lisÀksi hÀnen humoristisia kirjasarjojaan ovat Yökoulu sekÀ Tagli ja Telle. HÀnen lempiharrastuksensa on pelata Miinaharava-peliÀ, kunnes akku loppuu.

Pietarsaarelainen Terese Bast on monipuolinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. HĂ€n on kuvittanut lukuisia rakastettuja lastenkirjoja.


UpplÀsare: Susanna Haavisto
LĂ€ngd: