(1)

Supper & co.

e-bok


Supper er det nyeste inden for powerfood. Glem alt om juicer og juicing. Der er dĂžmt supper!

Og det er med god grund. Drikker man juice eller grĂžntsagssaft, snyder man nemlig sig selv for frugternes eller grĂžntsagernes fibre og andre gode indholdsstoffer, og blodsukkeret stiger derfor med rekordfart. Det er belastende for helbredet.

I en suppe fÄr man alle nÊringsstoffer med, ikke mindst de vÊrdifulde fibre. De nyeste undersÞgelser viser, at fibre er nÞdvendige for en sund tarmflora. Og netop en sund tarmflora er afgÞrende for forebyggelsen af mange livsstilssygdomme.

I modsétning til juicer er supper ”rigtig” mad – og i Supper & co. er det mad med ekstraordinért mange néringsstoffer. Det er stoffer, der virker antiinflammatoriske, udrensende og opbyggende. Det er supper, der styrker immunforsvaret og tarmfloraen og forebygger en rékke sygdomme.

Supperne kan spises som et hurtigt mellemmÄltid eller udgÞre et hovedmÄltid, og samtidig er supper slankemad. Endelig er supper noget af det hurtigste, man kan tilberede.

Supper & co. indeholder forslag til sunde supper fra morgenmad til frokost, fra hovedretter til desserter – og her er ogsĂ„ smĂ„ urteshots sprĂŠngfyldte med alt, hvad plantestofferne har at byde pĂ„ af styrkende kraft . Til en del af supperne er der forslag til tilhĂžrende brĂžd, og et afsnit handler om alt dĂ©t, der giver suppen et ekstra pift : pestoer, drys, chips, urteolier etc. Alle opskrift er er uden animalske produkter.

Supper & co. har ideer til nye, spÊndende og lÊkre supper fra hele verden. Kirsten Skaarup har i mange Är rejst over det meste af kloden pÄ jagt eft er opskrift er til det danske kÞkken. Her er masser af nytÊnkning til hurtig, smuk og opbyggende mad, der smager fantastisk.