(1)

Susannas bog, Sandheden

ljudbok


Susannas vandring med Jesus og hans discipelflok fÞrer hende dybt ind i folkets tro og Messias-hÄb. Det er ikke lÊngere ufarligt at fÞlges med en rabbi, som gennem skrÊmmende mirakler og stÊrke ord vender op og ned pÄ den gÊngse samfundsstruktur og de lÊrdes opfattelse af de hellige skrifter. BÄde tilhÊngernes og modstandernes skarer vokser, og det stiller store krav til hans nÊrmeste fÞlge, der indbyrdes kÊmper med forstÄelsen af, hvem han er.

Susanna mÄ vÊlge mellem en traditionsbunden fremtid og et usikkert liv, hvor nye venskaber gÞr det ud for familien derhjemme. Hun stÄr med sit dybe Þnske om hjem og bÞrn stadig splittet imellem den nÊnsomme Natanael og den overrumplende Judas, men der er ét kald, som er stÞrre: Det er lÞftet til Jesus.

"Susannas bog. Sandheden" er fortĂŠllingen om en ung kvindes udvikling og en kĂŠrlighedshistorie, der tager udgangspunkt i beretningen om Jesus, og bringer lĂŠseren dybt ind i tidens tro og kultur. Det er andet bind i en trilogi.

"Det lykkes Susanne Clod Pedersen at skabe en bÄde livagtig og elementÊrt fascinerende historie ud af sit bundne stof og sin frie hovedperson... Romanen om Susanna er, al kunstnerisk forsigtighed og traditionalisme til trods, med til at skabe en elementÊr genkendelse og en menneskelig fortrolighed, der pÄ en gang inderliggÞr og nÊnsomt fornyer de velkendte bibelske fortÊllinger. Det er i sig selv en prÊstation."

Liselotte Wiemer, Kristeligt Dagblad

Susanne Clod Pedersen (f. 1967) er en dansk forfatter, pianist og lektor ved Musikvidenskabeligt Institut ved KÞbenhavns Universitet. Hun er oprindeligt uddannet pianist og er ved siden af arbejdet som lektor og forfatter organist i GrÊsted kirke. Susanne Clod Pedersen stÄr bag flere historiske romaner fra perioden omkring Jesu levetid, vikingetiden og middelalderen.


UpplÀsare: Randi Winther
LĂ€ngd: