(0)

Suurteoksia III

ljudbok och e-bok


Lukijoita ihastuttanut Suurteos-sarja jatkuu.

On olemassa teoksia, jotka ovat elÀmÀÀ suurempia. Ne eivÀt jÀtÀ meitÀ rauhaan, ne muuttavat tapaamme nÀhdÀ maailmaa ja hahmottaa mennyttÀ sekÀ tulevaa.

Ilman noita kirjoja emme olisi samoja ihmisiÀ, meiltÀ puuttuisi jotakin, mikÀ on tehnyt meistÀ meidÀt. Suurteoksia III:ssa 20 kirjailijaa kertoo, miten kirjat ovat kietoutuneet heidÀn elÀmÀÀnsÀ. Mukana ovat muun

muassa Riikka Ala-Harja, Sara Al Husaini, Sofia Blanco Sequeiros, Mira Eskelinen, Aino Frilander, Vilja-Tuulia Huotarinen, Irene Kajo, Sirpa Kyyrönen, Taina Latvala, Hanna Meretoja, Marjo Niemi, Raisa Omaheimo, Minna Rytisalo, Sonja Saarikoski, Sisko Savonlahti, Saara Turunen, Meri Valkama ja Hanna Weselius.

Saara Turunen (s. 1981) on yksi tÀmÀn pÀivÀn arvostetuimmista kirjailijoista. HÀnen esikoisteoksensa Rakkaudenhirviö sai Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon, ja hÀnen viimeisin romaaninsa Hyeenan pÀivÀt oli arvostelu- ja myyntimenestys. Turunen tunnetaan lisÀksi teatterintekijÀnÀ. HÀnen teoksiaan on kÀÀnnetty useille eri kielille ja esitetty ympÀri maailmaa.