(0)

Symfoni i As-dur

ljudbok och e-bok


""Cyankalium" tÊnkte han. "Cyankalium i en drink en aften hvor vi er alene. Det er renligt, effektivt, stÞjfrit og hurtigt, og dagen efter kan jeg fortÊlle de andre, at han er pÄ hemmelig mission i Paris eller London."

Han lod sit blik hvile et Þjeblik pÄ den store gustne mand, som sad i den hÞjryggede stol nÊrmest kaminen, hvor brÊndeknuderne glÞdede trods sommervarmen udenfor.

Det var pengemanden bag projektet. En af Verdens rigeste mĂŠnd ... rig og gammel. SĂ„ gammel at hans krav om underholdning var blevet perverst.

Forbi var de dage, hvor den gamle mand havde kÊmpet for kÊrlighed, familieliv og efterkommere. De fire skilsmisser der lÄ bag ham, havde ikke gjort sÄ meget til hans hadefulde indstilling, som skuffelsen ved bÞrnene og bÞrnebÞrnene."

En magtbegĂŠrlig gammel rigmand samler et hold eksperter omkring sig, som skal hjĂŠlpe ham med at bygge et supervĂ„ben, der kan skaffe ham verdensherredĂžmmet. Ingen af dem bryder sig det mindste om ham – de overvejer ligefrem at forgive ham – ligesom han selv hader hele den verden, han Ăžnsker at beherske. Men vil det lykkedes ham at tiltvinge sig den ultimative magt i Verden?

Else Fischer (1923-1976) var en dansk forfatter, der er mest kendt for sine krimier og i sin tid blev kaldt Danmarks Agatha Christie. Fischer fik sin romandebut med vÊrket "Telefonen er afbrudt" i 1957, og efterfÞlgende skrev hun 14 kriminalromaner. Hun er kendt for at have gjort kriminalromanen bredt accepteret som bÄde lÞdig og intelligent underholdning.


UpplÀsare: Dianna Vangsaa

LĂ€ngd: