(0)

Syndernes forladelse

e-bok


En spĂŠndende fortĂŠlling om overlevelse, tro og kĂŠrlighed i en verden fuld af modgang.

I 1800-tallets Skotland er det majestÊtiske hÞjland under belejring af korruption og undertrykkelse. Klansystemet er gÄet i oplÞsning, og en kriseramt befolkning er fanget mellem fattigdom og de engelske adelsherrer, der udnytter landet for egen vinding.

Pigen Gwyneth og hendes familie bliver kastet ud af deres lokalsamfund, og det gÄr fra slemt til vÊrre, da hendes forÊldre bliver nÞdt til at sende begge bÞrn vÊk hjemmefra for at kunne overleve. Gwyneth ender i et katolsk kloster, hvor hun bliver manipuleret af den magtsyge Abbedisse og tvinges til at flygte for endelig at finde kÊrligheden og kontrollere sin egen skÊbne.

Syndernes Forladelse er et historisk drama, der portrÊtterer en sÞnderrevet nation splittet mellem den nye overklasse og det gamle folk. Det storslÄede landskab stÄr som et allestedsnÊrvÊrende minde om, hvor meget der er pÄ spil i en verden hvor befolkningens hÄb og tro bliver vendt imod dem - men der er altid en udvej...

Uddrag fra bogen:

Hun sad inde i hjÞrnet med sÊkken knuget ind til sig. Jo mere hun tÊnkte over det, jo mere mistede hun troen pÄ, at flugten ville lykkes. En ting var, at nogen fik fat i nÞglen og lÄste hende ud, men hvordan skulle hun komme gennem klosteret uden at skabe rÞre og blive pÄgrebet? Og snyde bÄde munkene og FÊrgemanden og komme over med fÊrgen? Og selv om alle de ting skulle lykkes, hvor skulle hun sÄ flygte hen? De kunne med lethed nÄ at indhente hende. Der ville ikke gÄ lang tid, fÞr nogen opdagede, at hun var vÊk.

Hun foldede hÊnderne om ikonen og bad inderligt til Gud. Det var hendes eneste vÄben.

430 sider.

Om forfatteren:

Dorthe Lynge Larsen er fĂždt i 1968 i den lille landsby Nakke ved NykĂžbing SjĂŠlland og i dag bosiddende i HvalsĂž, MidtsjĂŠlland, med sin mand og to norske skovkatte.

Hun debuterede i 1997 med den historiske roman 'Ikke for konge og fÊdreland' pÄ forlaget Gallo, efterfulgt af romanen 'DjÊvleurt' i 2001. Hun har i 2009 udstillet pÄ Galleri Lynge i NykÞbing SjÊlland med sin digtsamling om en rejse til Mont Saint Michel i Normandiet sammen med kunstmaleren Anette Lynge.

Dorthe Lynge Larsen er til daglig selvstĂŠndig erhvervsdrivende. Hendes store interesse er historie, isĂŠr den skotske. Hun har under utallige rejser i det skotske hĂžjland samlet inspiration og viden til sine romaner.