(0)

Syndflod

e-bok


Lix 15

Lufttrykket er det fÞrste, der rammer dig. Og hvis du ikke allerede er dÞd eller bevidstlÞs, kommer braget. Eller det vil sige: Ikke braget. En eksplosion lyder slet ikke som en eksplosion, nÄr du er midt i den. Det er mere en dyb rumlen. Blandet med skrig fra mennesker og metal. Lyden af helvede.

Jacob og hans ven, Ramon er fanget i et eksploderet tog i tunnelen under StorebÊlt. Og mens de desperat forsÞger at redde de fÄ overlevende og finde en vej ud, knager betonen faretruende og vandet pibler ind.

Syndflod er en del af serien MELLEM_RUM, som er en ny serie af lette kortromaner til udskolingen. Fortalt helt enkelt og skrevet af etablerede forfattere med fingeren pÄ pulsen.

Mange unge med forskellige former for lÊsevanskeligheder synes, at de har svÊrt ved at finde alderssvarende og fede bÞger, der passer til dem. Og flere lÊseundersÞgelser peger pÄ, at de unge vil lÊse mere, hvis de selv kan bestemme, hvad de skal lÊse. Derfor har vi sammen med organisationen LÊs for Livet vÊret ude og interviewe en masse unge om, hvad de gerne vil lÊse. BÞgerne i serien er lavet med udgangspunkt i disse interviews, og bÄde indhold og form er hÞjeste kvalitet.

Alle bÞgerne i serien har et lix-tal pÄ mellem 10 og 15.

Overskuddet fra de fÞrste tre titler, herunder denne titel, gÄr ubeskÄret til LÊs for Livet.