(200)

Syntiuhrit

ljudbok och e-bok


Koukuttava murhamysteeri aloittaa Jennifer Sundinista kertovan trillerisarjan.

Toimittaja Jennifer Sundin joutuu keskelle henkirikostutkintaa. Tilannetta ei helpota se, ettÀ hÀnen omakin elÀmÀnsÀ on pirstaleina. HÀnen ainoa tukensa on uskollinen Goblin-koira.

Kukaan ei ole kuullut mitÀÀn. Kukaan ei ole nÀhnyt mitÀÀn. Silti kaksi ihmistÀ on murhattu julmasti Torshammarin koulun kuvaamataidonluokassa. Paikalliselle sanomalehdelle työskentelevÀ freelance-toimittaja Jennifer Sundin sattuu astumaan suoraan rikospaikalle.

Pian lÀhellÀ tapahtuu uusi murha. Onko tapauksilla yhteys? Onko kyse vÀkivaltaisesta mustasukkaisuusdraamasta vai alamaailman vÀlienselvittelyistÀ?

Murhat herÀttÀvÀt JenniferissÀ vanhan rikostoimittajan vaistot. Ne tarjoavat mahdollisuuden ansaita nopeasti rahaa ja saada ote hajonneesta yksityiselÀmÀstÀ. Vaikean leikkauksen jÀljiltÀ Jennifer syö enemmÀn kipulÀÀkkeitÀ kuin hÀnen pitÀisi. Kaiken lisÀksi hÀnen miehensÀ on tavannut uuden naisen ja heittÀnyt Jenniferin ulos yhteisestÀ kodista. Jennifer joutuu muuttamaan isÀnsÀ vanhalle veneelle Göteborgiin. Samalla, kun Jennifer uppoaa yhÀ syvemmÀlle murhamysteeriin, hÀn taistelee saadakseen takaisin kotinsa ja rakkaan tyttÀrensÀ.

Jeanette Bergenstav on ruotsalainen toimittaja ja kirjaillija. Rikosreportterina kerÀÀmiÀÀn kokemuksia hÀn hyödyntÀÀ taitavasti dekkareissaan. Bergenstav asuu perheineen Torslandassa Göteborgin ulkopuolella. Jennifer Sundin-sarjan aloitusosa Syntiuhrit on hÀnen ensimmÀinen romaaninsa.


UpplÀsare: Maria JyrkÀs
LĂ€ngd: