(43)

Syvyyden avaimet

ljudbok och e-bok


Biologi Maana Santasella on ollut rankkaa. Miehen kuoleman jĂ€lkeen hĂ€ntĂ€ painavat suuret velat, ja nyt Santasen työtahti on aiheuttanut hĂ€nelle burnoutin. Uupumuksen parantelu kuitenkin keskeytyy, kun Santasen kollega kuolee erikoisella tavalla – mies löytyy Helsingin Vanhankaupunginkoskelta kuolleena. Oliko kuolema luonnollinen vai halusiko joku kollegan hengiltĂ€? Pian Santanen huomaa olevansa keskellĂ€ monimutkaista rikosten vyyhtiĂ€, johon liittyy myös Santasen työskentely geenitutkimuksen parissa.

"Syvyyden avaimet" on toinen osa Tuula Mai Salmelan jÀnnittÀvÀÀn dekkarisarjaan. Seuraavat osat ovat "UhrihÀrkÀ" ja "Lampi".

Maana Santanen on biologi, kasvitieteilijĂ€ ja geenitutkija – sekĂ€ erÀÀnlainen yksityisetsivĂ€, jonka elĂ€mĂ€ssĂ€ sattuu ja tapahtuu. HyppÀÀ Maanan mukana jĂ€nnittĂ€vÀÀn maailmaan, jossa ratkotaan rikoksia niin HelsingissĂ€, Espanjassa kuin myös pienissĂ€ hĂ€mĂ€lĂ€isissĂ€ kylissĂ€!

Tuula Mai Salmela (s. 1951) on dekkarikirjailija, joka tunnetaan biologi Maana Santasen elÀmÀstÀ kertovista jÀnnÀreistÀ. Salmela teki työuransa julkisella sektorilla, jossa hÀn työskenteli tutkijana muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollossa.


UpplÀsare: Johanna Kokko
LĂ€ngd: