(2)

Tab dig sundere - med anti-inflammatorisk kost

e-bok


Makkerparret bag flere bestsellere om anti-inflammatorisk kost viser i deres nye bog vejen til, hvordan man én gang for alle kan opnÄ et vÊgttab og svÊlge i lÊkker mad.

Den anti-inflammatoriske kost er med god grund berÞmmet for sine mange gode virkninger mod en lang rÊkke helbredsproblemer, f.eks. gigtsmerter, overbelastningsskader og hjerte-kar-syg[1]domme. Kombinationen af fede fisk, planteolier, nÞdder, grÞntsager, frugt og andre rÄvarer gÄr i et nÊrmest magisk samspil ind og understÞtter kroppens immunforsvar og dÊmper den tilstand af kronisk inflammation, som kan fÄ mange skavanker til at blusse op.

Derimod vil det vÊre nyt for mange, at den anti-inflammatoriske kost ogsÄ har et andet vigtigt potentiale: Den kan reducere ens fedtdepoter pÄ sundeste vis. IsÊr hvis man har et livmÄl i den hÞje ende, kan der ligge en kÊmpestor anti-inflammatorisk gevinst i at smide nogle kilo, da mavefedt fungerer som en rugekasse for inflammation, der kan sprede sig til resten af kroppen.

Tab sig sundere med anti-inflammatorisk kost forklarer, hvordan man fĂ„r fuld glĂŠde af de gode madvarers slankende egenskaber – uden at give kĂžb pĂ„ sundhed, mĂŠthed og ikke mindst velsmag. Som lĂŠser bliver man klĂŠdt godt pĂ„ til projektet med nogle fĂ„, vigtige retningslinjer for, hvordan mĂ„ltiderne skal skrues sammen, et forslag til en kostplan – og 55 lĂŠkre opskrifter, der ikke bare giver anti-inflammatoriske superkrĂŠfter, men ogsĂ„ en god og langvarig mĂŠthed mellem mĂ„ltiderne.

Bogen indeholder desuden en udfÞrlig guide til, hvordan man kan skrue endnu mere op for vÊgttabet og den anti-inflammatoriske virkning i kroppen ved at dyrke motion, ikke mindst ved at gÄ.