(0)

#TABER

ljudbok och e-bok


Lix 14

Lyden skar i hendes Ăžrer som et angreb.

Pling, pling, pling.

Hun vÄgnede med et sÊt og satte sig op i sengen. Okay, ro pÄ. Det var en drÞm. Men lyden var virkelig. Hun var faldet i sÞvn.

Uden at sÊtte sin mobil pÄ fly. SoMe var gÄet amok. Hun var blevet tagget i et billede. Et billede fra festen. Dét billede fra festen.

Hurtigt scrollede hun nedad:

OMG!!!!!!!

ik send nudes nÄr du ligner en ko

Hva sir Lui?;):D:D 


Eva svedte. Hvem havde lagt det foto op? ‘Adam Og Eva’ hed profilen. Kun lidt over tyve fĂžlgere. Den mĂ„tte vĂŠre ny. Mens hun sad og sĂ„ pĂ„ den, kom der et par mere.

En bog om det ultimative kontroltab. Om venner, der svigter. Men ogsÄ om kÊrlighed og retfÊrdighed.

#TABER er en del af serien MELLEM_RUM, som er en serie af lette kortromaner til udskolingen. Fortalt helt enkelt og skrevet af etablerede forfattere med fingeren pÄ pulsen. Mange unge med forskellige former for lÊsevanskeligheder synes, at de har svÊrt ved at finde alderssvarende og fede bÞger, der passer til dem. Derfor har vi sammen med organisationen LÊs for Livet interviewet en masse unge om, hvad de gerne vil lÊse. BÞgerne i serien er lavet med udgangspunkt i disse interviews, og bÄde indhold og form er af hÞjeste kvalitet. Overskuddet fra seriens fÞrste tre titler er doneret til LÊs for Livet.

Alle bÞgerne i serien har et lix-tal pÄ mellem 10 og 15. Der er i alt udkommet 18 bÞger i serien.