(0)

Tag ansvar for kunden : - og invester i din bundlinje!

e-bok


I gamle dage hed det: Kunden har altid ret. I dag siger topcheferne faktisk det samme, med lidt opdaterede ord: Bedre kundeoplevelser er vores fĂžrsteprioritet!“ Men ser det sĂ„dan ud i virkeligheden, i butikken og i netshoppen? – FĂ„r kunderne den service, de Ăžnsker? FĂ„r de den service, som gĂžr, at de besĂžger butikken igen og endda anbefaler den til deres familie og venner? Alt for sjĂŠldent, kan man lĂŠse i denne bog. Og de fleste kunder er nok enige.

Tag ansvar for kunden er en praktisk bog for dig, som Þnsker at skabe Êndringer til gavn for kunderne i din virksomhed. Bogen viser, at det kan skabe en dramatisk effekt pÄ indtjening, kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed, hvis virksomheder gÞr meget mere for at skabe bedre kundeservice.

Bogen indeholder en rĂŠkke konkrete anbefalinger og illustrative eksempler, som kan forbedre virksomhedens kundeservice. Forfatteren har stĂ„et i spidsen for TDC’s rejse mod en bedre kundeoplevelse. Tomas Lykke Nielsen pĂ„stĂ„r ikke, at TDC har fuldfĂžrt kunderejsen – men giver et nuanceret indblik i de udfordringer, TDC kĂŠmper med.