(0)

Tag magten over dig selv

e-bok


Frihed til at fÄ dit budskab igennem.

Er du optaget af, hvad andre tĂŠnker om dig? Mangler du mod til at bidrage med det, du kan? Taler du lavt og bliver ofte afbrudt? Kunne du tĂŠnke dig at blive mere bevidst om dine virkemidler, krop, stemme, tanker og fĂžlelser og lĂŠre, hvordan du bruger dem?

Tag magten over dig selv og fĂ„ en ny frihed. I denne bog fortĂŠller Nastja Arcel med stor indlevelse om, hvordan du bliver bedre til at fremstĂ„ og performe, som du gerne vil og pĂ„ dine egne prĂŠmisser. Om hvordan du styrker din personlige gennemslagskraft, og om hvordan du formidler og kommunikerer, sĂ„ det fĂžles rigtigt og godt bĂ„de for dig selv og andre – alt sammen med udgangspunkt i dit autentiske jeg.

Bogens kapitler er bygget op omkring 10 gode rÄd, som er enkle at gÄ til. Den er fuld af historier fra det virkelige liv, Nastjas personlige erfaringer og beretninger fra livet som skuespiller og konsulent og masser af Þvelser, som gÞr dig i stand til at fÄ mere ud af dine fysiske og psykiske virkemidler.

Nastja Arcel er skuespiller og bl.a. kendt fra filmen ŽKongekabaleŽ, DRŽs serie ŽØrnenŽ og filmen ŽKarla og JonasŽ. Hun er desuden konsulent i personlig performance og har arbejdet med tv-vÊrter, politikere, erhvervsledere og undervisere.

Denne e-bog egner sig bedst til at blive lÊst pÄ en smartphone eller en farvelÊser som fx en iPad eller Samsung Galaxy Tab.