(25)

Taikamatka: Meditatiivinen satukirja, joka rauhoittaa ja rentouttaa

ljudbok


Astu satujen maailmaan ja vie lapsesi ja itsesi matkalle kohti positiivisempaa elÀmÀnasennetta sekÀ rentoutunutta mieltÀ. Taikamatka on meditatiivinen satukirja, jonka sadunomaisten tarinoiden avulla voidaan aktivoida mielikuvitusta, herÀttÀÀ terveyttÀ tukevia tunteita ja kÀsitellÀ arjen haasteita.

Maria Nordinin kirjoittamat tarinat kertovat lapsille tutuista aiheista, kuten syntymÀpÀivÀn vietosta, uintiretkestÀ, pulkkailusta tai leikkimisestÀ. Mielikuvamatkojen tavoin toimivat tekstit sopivat niin iltasaduiksi kuin rentoutushetkiksi ryhmille.

Tarinoiden pÀÀhenkilöinÀ seikkailevat lapsi ja lukija itse tai joku muu lapselle tÀrkeÀ aikuinen. Vuorovaikutteisten tarinoiden avulla on mahdollista kÀsitellÀ erilaisia tunteita ja tilanteita.

Kirjoittaja Maria Nordin on kolmen lapsen Àiti, arkkitehtuurikasvatukseen perehtynyt arkkitehti ja hyvinvointivalmentaja, jonka Free to HealŸ -menetelmÀÀ ovat harjoittaneet tuhannet ihmiset ympÀri maailman saaden apua omiin ja lastensa haasteisiin. MenetelmÀn esittelevÀ Nordinin kirja Eroon oireista (Viisas elÀmÀ 2020) ja siihen perustuva verkkokurssi ovat olleet myyntimenestyksiÀ.

Kirjan ikÀsuositus: 2-12 vuotiaille.


UpplÀsare: Maria Nordin
LĂ€ngd: