(0)

TAKE me AWAY

e-bok


TAKE me AWAY er en rĂŠkke fortĂŠllinger fra baglandet, korte pointerede fortĂŠllinger fra livet i Danmark.

Et par og tyve fortÊllinger om helt almindelige liv, om hÄb og glÊde, frygt, jalousi, angst og liderlighed. Her er nok til et helt liv i verdens lykkeligste land.

De er ikke svÊre at lÊse, de skyder ikke over mÄlet, nogle er slemme, andre er sÞrgelige, men der er ogsÄ fortÊllinger, der slutter lige prÊcis sÄ godt, som mange af os godt kan lide, at fortÊllinger skal slutte.

Bogens omslagsillustration af HuskMitNavn. Det gĂžr vi, for det er en passende illustration til den TAKE AWAY, som Carsten Flink her serverer.

"Det var den fineste by, Lotte boede i. Hun kaldte den en ‘landsby‘, fordi den var lille, og der var marker rundt om byen. Lotte var god til at forklare ting.

Det var sÄ smukt med de gule blomster, der voksede foran husene, selv om det slet ikke var sommer endnu. Lottes hus havde grÊs pÄ taget. Det var nÊsten som hjemme. TÊnk, hvis han og Sesuna kunne bo her engang! Ved siden af Lotte. SÄ skulle han aldrig mere vÊre soldat, men kunne have et rigtigt arbejde og tjene penge. MÄske kunne han blive biavler. Med alle de blomster! Og Lotte ville hjÊlpe Sesuna med at passe Yoel. Det var en helt vild drÞm! Men fÞrst mÄtte regeringen jo give Sesuna og Yoel lov til at komme herop."

Carsten Flink er fĂždt i 1955. Bibliotekar, redaktĂžr, historiefortĂŠller og forfatter. Har skrevet en rĂŠkke bĂžrne- og ungdomsbĂžger, som er udkommet i Danmark, Sverige og Norge. Novellesamlingen her er hans debut for voksne.

Carsten Flink bor i nĂŠrheden af StubbekĂžbing.