(0)

Tarzan og den skjulte by

e-bok


En ung mand er forsvundet i den afrikanske jungle i et forsÞg pÄ at finde en sagnomspunden diamant. Hans familie beder Tarzan om hjÊlp til at finde ham, men det bliver ikke en nem opgave for den liansvingende helt. Der er nemlig ogsÄ andre skattejÊgere pÄ udkig efter diamanten, og de skyr ingen midler for at nÄ deres mÄl.

Tarzan vokser op i den afrikanske jungle blandt en flok aber. Han dukkede fĂžrst op i romanen "Tarzan, abernes konge" i 1912, og siden er det blevet til 26 bĂžger, hvori hans skaber, Edgar Rice Burroughs, fortĂŠller den ene fantastiske historie efter den anden om Tarzans eventyr i junglen og hans mĂžder med civilisationen. Mange andre forfattere sĂ„vel som filmskabere har senere gjort brug af Edgar Rice Burroughs‘ klassiske figur.

Den amerikanske forfatter Edgar Rice Burroughs (1875-1950) er bedst kendt som skaberen af junglehelten Tarzan, men hans omfattende forfatterskab spĂŠnder vidt over mange forskellige genrer, heriblandt western, adventure, fantasy og science fiction.