(0)

Tavs vrede

e-bok


En bĂŠrplukker finder liget af en ung pige i et faldefĂŠrdigt skur ved et stenbrud uden for den lille svenske by Svedby i VĂ€rmland.

Den 16-Ärige Emma Rosenberg er blevet skudt i ryggen, nogen har tegnet med sort sprittusch pÄ hendes krop, og hun er tydeligvis blevet flyttet efter mordet. For indbyggerne i det lille samfund er mordet en smertefuld pÄmindelse om et andet tragisk dÞdsfald seks Är tidligere.

Billie Karlsson er succesfuld undersÞgende journalist og stÄr bag en populÊr true crime-podcast. Hun tager straks til VÀrmland for at lave en episode om mordet pÄ Emma. Snart kommer hemmelighederne op til overfladen i den lille sÞvnige by. Hvad er det for mÞrke krÊfter, der er pÄ spil i den lille sÞvnige by, og hvad skete der egentlig i stenbruddet den nat for seks Är siden?

Den lokale politibetjent Henrik Holm indser, at han nok er nÞdt til at samarbejde med Billie i den uhyggelige sag, der er landet pÄ hans bord.

TAVS VREDE er fĂžrste bind i en ny, svensk krimiserie om den ambitiĂžse journalist Billie Karlsson, der undersĂžger mord rundtom i Sverige.