(353)

Tavse skrig

ljudbok och e-bok


Selv de mĂžrkeste hemmeligheder kan ikke ligge begravet for altid ...

Fem skikkelser stÄr forsamlet om en lav grav. De havde alle sammen skiftedes til at grave. Et hul i voksen stÞrrelse ville have taget lÊngere. Et uskyldigt liv var blevet taget, men pagten var blevet indgÄet. Deres hemmeligheder ville blive begravet, forseglet med blod.

År senere bliver en skoleforstander fundet brutalt druknet, det fþrste af en stribe makabre mord, der ryster Black Country.

Men da der bliver fundet ligrester ved et tidligere bÞrnehjem, kommer foruroligende hemmeligheder ogsÄ for dagen. Det gÄr snart op for kommissÊr Kim Stone, at hun er pÄ jagt efter et sygt sind, der har drÊbt over flere Ärtier.

Antallet af lig vokser, og Kim er nÞdt til at standse morderen, fÞr vedkommende slÄr til igen. Men kan Kim, for at fange morderen, konfrontere dÊmonerne fra sin egen fortid, fÞr det er for sent?

Det her er en fantastisk debut af Marsons
 Det her er en virkelig spéndende bog, med massere af vendinger og drejninger, og jeg kan varmt anbefale den.

The Laughing Librarian

Normalt nÄr jeg ser alle give en bog fem stjerner, tÊnker jeg er den virkelig sÄ god? Tavse skrig er virkelig sÄ god og mere til 


Book Addict Shaun

En fremragende debut af en selvsikker ny forfatter. BlĂŠndende skarp forstand med fĂžlelse, jeg nĂžd virkelig turen sammen med D.I. Kim Stone, og jeg ser frem til den nĂŠste.

Mel Sherrat, forfatter

Jeg er fuldsténdig vild med den! 
 Det er en af de bedste krimithrillers, jeg lénge har lést ...

Fiona’s Book Reviews