(10)

Tavse verdener (1) - Den usynlige krig

ljudbok


’Fiktionsagent’ er ikke ligefrem Olivia Albys drĂžmmejob. Missionerne tager ofte en livsfarlig drejning, nĂ„r Ministeriet sender hende ind i en roman for at redde den fra fremmede agenter. Derudover er hun havnet pĂ„ et dysfunktionelt team, der tilsyneladende er ude af stand til at arbejde sammen. I det mindste er lĂžnnen god, og Olivia har brug for pengene, hvis hun nogensinde skal realisere drĂžmmen om at undslippe sin fortid.

Men da en mission gÄr galt, hvirvles Olivia og hendes holdkammerater ind i en global konspiration ivÊrksat af usynlige fjender. Nogen har store planer for fiktionsteknologiens muligheder, og for at finde dem mÄ Olivia fÞlge deres blodige spor pÄ tvÊrs af bÄde bÞgernes fiktive verdener og hendes egen ...

"Den usynlige krig" er fĂžrste bind i serien "Tavse verdener".

Boris MĂžlgaard Hansen (f. 1981) er uddannet cand.it. og bor i Aarhus, hvor han til daglig nĂžrder med at skrive bĂžger og udvikle computerspil. Han debuterede i 2006 med krimien "Marburg-Eksperimentet", men har siden kastet sig over fantasygenren og udgivet flere bĂžger for unge og ungdommelige voksne.


UpplÀsare: Mathilde Eusebius
LĂ€ngd: