(2)

Tavse verdener (2) - De falske liv

ljudbok


En magtfuld elite er pÄ kanten til at Êndre bÄde bÞgernes og virkelighedens verden for altid. Og Olivia Alby og hendes team er muligvis de eneste, der kan standse dem.

Olivias efterforskning leder hende til "AskekrÞniken", en serie af fantasy-bÞger, der var centrum for en af Ministeriets missioner for nylig. Nu er hun nÞdt til at finde ud af, hvad der gik galt pÄ den mission, inden den nÊste bog i serien Äbner sig i StrÞmmen, og en altomfattende krig bryder ud.

Men farerne lurer ogsĂ„ ude i virkelighedens verden. Den nĂ„deslĂžse massemorder Victor er trĂ„dt ud af sin bog i sin egen jagt pĂ„ sandheden – og pĂ„ Olivia og hendes hold.

"De falske liv" er andet bind i serien "Tavse verdener".

Boris Hansen debuterede i 2006 med kriminalromanen "Marburg-Eksperimentet", men har siden kastet sig over de fantastiske genrer. Senest udgav han "Panteon-sagaen", der kombinerer science fiction og fantasy, og med serien "Tavse Verdener" blander han flere genrer i et tankevĂŠkkende science fiction-koncept, der ikke er set fĂžr. Boris Hansen er cand.it. og bor i Aarhus med sin kĂŠreste og datter. Ved siden af forfatterlivet nĂžrder han med at udvikle interaktive fortĂŠllinger gennem spil og andre digitale formater.