(0)

Tavse verdener (3) Det lysende hjerte

ljudbok och e-bok


Verden er i forandring. Den uansvarlige brug af fiktionsteknologi har vakt vrede og mistro overalt. Og der gĂ„r rygter om, at ”mareridtsbogen” er pĂ„ vej – en hjemsĂžgt fiktion, der snart vil Ă„bne sig i StrĂžmmen, og som potentielt kan give uanet magt til dem, der fĂžrst lĂžser mysteriet om dens oprindelse.

BÄde Olivias team, seriemorderen Victor og den hemmelighedsfulde Alliance deltager i det skÊbnesvangre kaplÞb om at regne ud, hvilken slags bog der er tale om, og hvad forklaringen er pÄ det lysende spÞgelse, der tilsyneladende kalder pÄ hjÊlp inde fra fiktionen.

Men fÞr Olivia og hendes medagenter kan gÞre sig hÄb om at nÄ frem til spÞgelset, mÄ de konfrontere en fjende, der ikke lÊngere lader sig ignorere: deres egen fortid.

Tavse verdener

”Det lysende hjerte” er tredje bind i serien ”Tavse verdener”.

Boris Hansen debuterede i 2006 med kriminalromanen ”Marburg-Eksperimentet”, men har siden kastet sig over de fantastiske genrer. Senest udgav han ”Panteon-sagaen”, der kombinerer science fiction og fantasy, og med serien ”Tavse Verdener” blander han flere genrer i et tankevékkende science fiction-koncept, der ikke er set fþr. Boris Hansen er cand.it. og bor i Aarhus med sin kéreste og datter. Ved siden af forfatterlivet nþrder han med at udvikle interaktive fortéllinger gennem spil og andre digitale formater.


UpplÀsare: Mathilde Eusebius

LĂ€ngd: