(0)

Terroristen

e-bok


Michael har en hemmelig hule, og skÞnt han egentlig er vokset fra den slags pjat, kommer han der stadig af og til, nÄr han trÊnger til at vÊre alene med sig selv.

Men Michaels lille verden kolliderer med stÊrke krÊfter udefra. En terrorbÞlge ruller ind over landet. Statsministeren er myrdet, og nu tyder alt pÄ, at terroristerne har udset sig atomkraftvÊrket i Michaels by som mÄl ... atomkraftvÊrket, hvor Michaels far er direktÞr. Politiet arbejder, nogle af terroristerne pÄgribes, men mindst én overlevende er endnu gÄet fri.

"Terroristen" handler om, hvordan Michael og hans hule og den overlevende terrorist hver for sig bliver faktorer i det desperate opgĂžr mellem statsmagt og ekstremister.

Asger Albjerg tager ikke entydigt stilling til de problemer, Michael hvirvles ind i. Hver lĂŠser mĂ„ afgĂžre med sig selv, om "Terroristen" blot er en spĂŠndende ungdomsroman – eller et indlĂŠg i en debat, som ikke kender til nemme lĂžsninger.

Asger Albjerg er en dansk forfatter og hĂžjskolelĂŠrer. Han har blandt andet udgivet bĂžger om dansk litteratur og er ansat som lektor i dansk ved Helsingfors Universitet.