(0)

Texas

e-bok


I et forsÞg pÄ at hÊve sig over den evigt utilstrÊkkelige funktionÊrlÞn beslutter to venner sig for at tjene hurtige penge pÄ Þkonomisk kriminalitet. For den slags er jo uden synlige konsekvenser eller ofre, ikke? Projektet, det hele drejer sig om, knytter sig til de sagnomspundne oliekilder i Texas, hvor der angiveligt er masser af penge at tjene. Det er imidlertid fÞrst, da de er helt derude, hvor de ikke kan bunde, at de forstÄr, at der ikke lÊngere er nogen vej tilbage.

Andreas Garfields teaterstykke om Þkonomisk kriminalitet og dets menneskelige omkostninger har syv mandlige og tre kvindelige medvirkende og stiller skarpt pÄ et emne, der kun bliver mere relevant Är for Är.

Andreas Garfield (f. 1976) er en dansk dramatiker, der stĂ„r bag en lang rĂŠkke anmelderroste skuespil. Han er uddannet dramatiker fra dramatikeruddannelsen ved Århus Teater i 2007. Samme Ă„r modtog han Reumert Talentpris for sit stykke "Hjem kĂŠre hjem". Andreas Garfields skuespil er blevet opfĂžrt i blandt andet Norge, Sverige og Canada og udmĂŠrker sig ved deres hypernaturalistiske dialog og psykologiske indsigt.