(87)

The Inheritance Games - Arvingerne

ljudbok och e-bok


Alting ĂŠndrer sig for Avery Grambs, da milliardĂŠren Tobias Hawthorne dĂžr og efterlader hele sin formue til hende. Det mystiske er blot, at Avery aldrig har hĂžrt om Hawthorne og ikke aner, hvem han er.

Betingelsen for at fÄ de mange penge er, at Avery flytter ind i milliardÊrens hjem, det prÊgtige Hawthorne House. Her bor ogsÄ Hawthornes fire bÞrnebÞrn, som naturligvis havde forventet, at arven ville tilfalde dem.

PrÊcis som Avery aldrig har hÞrt om Hawthorne, har hans familie aldrig hÞrt om hende, og dermed starter det gÄdefulde spil i et hus fyldt med hemmeligheder og med dÞden som indsats.

’’The Inheritance Games’’ er det fĂžrste bind i trilogien om Avery og arven efter den mystiske Tobias Hawthorne. Serien er i gang med at blive filmatiseret. Serien er kendt fra TikTok, hvor bĂžgerne er blandt de mest hypede pĂ„ BookTok.

Om forfatteren:

Jennifer Lynn Barnes (f. 1984) udkom med sin fĂžrste roman som 19-Ă„rig og har siden skrevet en rĂŠkke anmelderroste romaner for unge. Barnes er professor ved University of Oklahoma og Ă©n af verdens fĂžrende eksperter i psykologien og den kognitive videnskab bag fandom og fiktion. BĂ„de ’’The Inheritance Games’’ og ’’The Hawthornes Legacy’’ strĂžg direkte ind pĂ„ New York Times’ bestsellerliste og blev nomineret til Goodreads Choice Awards.