(0)

The Man with the Golden Balls (dansk version): The NEW Blatter Cartoons - Med highligts fra VM kampene siden 1978

e-bok


Sepp Blatter, FIFA-prÊsident siden 1998, har lÊnge behandlet FIFA som sit private kongerige. Han har afvist talrige opfordringer til at abdicere efter sine mange fiaskoer og ustandselige jokken i spinaten. Alle episoder er her gengivet i godt 60 rammende karikaturer fra den tidligere danske fodboldspiller og grafisk designer hos FIFA, karikaturtegneren Olé Andersen. Han laver sjov med de begivenheder, som Sepp Blatter og hans tidligere korrupte kumpaner helst vil glemme. Karikaturerne i denne bog er specielle, for de har overlevet en spÊrreild af retssager foranstaltet af Blatter og FIFA's sagfÞrere.

MindevĂŠrdige hĂŠndelser, som Michael Laudrups supermĂ„l mod Uruguay ved VM 1986, bliver vist i en serie illustrationer med highlights fra VM-kampene siden 1978, som pĂ„mindelse om at der ogsĂ„ er blevet spillet fodbold und Blatter’s regime.

Dette er en ebog med sÄkaldt fixed laoyut. Den er velegnet til lÊsning pÄ lÊseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til lÊsning pÄ Êldre eller mindre avancerede lÊseapparater.