(5)

Thomas og vennerne - Fiskevogne og drillepinde

ljudbok och e-bok


To herlige historier fra Thomas og vennerne pÄ Sodor. James lover at trÊkke fiske-nattoget over til fastlandet, men han forsÞger at snyde sig ud af det. Hiro er altid sÞd og venlig over for alle andre, ogsÄ de drillesyge godsvogne. Men kommer man altid lÊngst med venlighed?

Tag med pÄ spÊndende eventyr med toget Thomas, Gordon, James, Cranky, Diesel, Dexter, Henry og alle de andre lokomotiver fra Þen Sodor! Tag med pÄ skattejagt og farefulde redningsaktioner, opklar spÞgelsesmysterier, og vÊr med til at krone kongen af Sodor. Fut, fut! Nu skal vi afsted!

Siden 1984 har historierne om det lille, blĂ„ lokomotiv Thomas og hans eventyr pĂ„ Ăžen Sodor vĂŠret kendt og elsket af bĂžrn i hele verden. Thomas og vennerne har en sĂŠrlig plads i mange hjerter og har vĂŠret en fast del af bĂžrnevĂŠrelset, togbanen, bogreolen. I dag findes Thomas og vennerne bl.a. pĂ„ Netflix og YouTube – og nu ogsĂ„ som e-bĂžger og lydbĂžger!

Thomas og vennerneℱ er skabt af Britt Allcroft og baseret pĂ„ serien "The Railway Series" af W. Awdry. Thomas og vennerne er et varemĂŠrke, som tilhĂžrer Gullane (Thomas) Limited og HIT Entertainment Limited.

© 2021 Gullane (Thomas) Limited. © 2021 HIT Entertainment Limited.