(12)

Tigerens bytte

ljudbok och e-bok


Fra verdens stÞrste historiefortÊller kommer her en fÊngslende og ÄndelÞs fortÊlling om intriger og bedrag, der fÞrer Courtney-familien tÊttere sammen, men ogsÄ truer med at rive dem fra hinanden.

Malabarkysten er fyldt med farer: grĂ„dige handelsmĂŠnd, frygtlĂžse pirater og hĂŠvnlystne mĂŠnd. Men for en Courtney kan den stĂžrste fare vise sig at vĂŠre hans egen familie. Da Tom Courtney vender sit skib mod ukendte destinationer finder han endelig sin skĂŠbne – og bestemmer uden at vide det hele Courtney-familiens fremtid.

Toms nevÞ, Francis Courtney, sÞger formue og hÊvn i Sydafrika, da hans fars spillegÊld efterlader ham i stor fare og uden en krone pÄ lommen. Men da han ankommer afslÞres en sandhed, der efterlader ham overvÊldet. I mellemtiden forfalder Toms sÞn, Christopher Courtney, til forrÊderi, vold og bedrag, da han bliver uvenner med sin far og forsÞger at skabe sin egen vej i verden.

Wilbur Smith (f. 1933) er fĂždt i Zambia, uddannet til bogholder, men blev hurtigt forfatter. I dag er Wilbur Smiths bĂžger oversat til 26 sprog og solgt i over 120 millioner eksemplarer.