(0)

Tigerens smil

e-bok


Ved udgravningen til en ny motorvejsbro finder politiet resterne af et over fyrre Ă„r gammelt lig. Tilsyneladende ved ingen, hvordan det er kommet der – og dog 


Den pensionerede bibliotekar Jens Bang gÞr sig sine tanker om det. Han giver sig til systematisk at opsÞge sine kolleger fra dengang. For han er sikker pÄ, at han ikke er den eneste, der gÞr sig sine tanker.

Det bliver indledningen til en kĂŠde af stadig mere dramatiske – og blodige – begivenheder, der fĂžrer Jens til sĂ„ forskellige steder som HĂžjreby pĂ„ Lolland og Frankfurt an der Oder ved den tysk-polske grĂŠnse.

Det handler om kunst. Og tigre 


PER VADMAND er fĂždt i 1944 og har i mange Ă„r arbejdet som oversĂŠtt er af

skþnlitt eratur og tegneserier. Han er aktiv amatþrmusiker, har udgivet fl ere cd’er og skrevet en lérebog i jazzorkestersammenspil.

Desuden tekstforfatt er til adskillige tegneserier, bl.a. Poeten & Lillemor, Gunnar og Valhalla. Han debuterede som romanforfatt er i 2003 med den anmelderroste Bag DĂžren, efterfulgt af Manden der skrev breve i 2005, Flytt edag i 2007, den humoristiske fantasyfabel Mit liv som fugl i 2009 samt Idas hus i 2013, der sammen med Bag DĂžren og Flyttedag udgĂžr trilogien om Ole og Ida.