(0)

To desperados

e-bok


PÄ vej til Texas bliver Morgan Kane arresteret af guardia civil. Han ender i celle med en tysker ved navn Charlie Katz. Selvom de er uskyldige i anklagerne, sÄ ved de begge, at de stÄr foran dÞden, hvis ikke de slipper ud. Kane og Katz er begge revolvermÊnd og har set dÞden i Þjnene fÞr. De ved at de skal slÄ til nÄr de fÄr muligheden, og snart er de pÄ flugt med federales og guardia civil efter sig. Denne flugt fÞrer de to sammen til en kommende legendarisk duo i grÊnselandet.

"To desperados" er oprindeligt udgivet i 1971, og bogen udkom pÄ dansk i 1976.

Titlen er en genudgivelse af et tidligere vĂŠrk udgivet med datidens sprogbrug.

Der findes 83 bÞger i serien om Det Vilde Vestens store antihelt Morgan Kane. Kane er kun to uger gammel, da forÊldrene, som er immigranter fra Irland, bliver drÊbt af indfÞdte i Santa Fe. Den tragiske hÊndelse bliver starten pÄ Kanes stormfulde tilvÊrelse som dusÞrjÊger, Texas Ranger og siden U.S. Marshal.

Kjell Hallbing (1934-2004) var en norsk forfatter, der isÊr blev berÞmt for western-serien om Morgan Kane, som han skrev under pseudonymet Louis Masterson. De 83 bÞger i serien er oversat til mange sprog og har solgt mere end 20 millioner eksemplarer. Hallbing skrev ogsÄ under andre pseudonymer.