(0)

To uger i en fremmed by

e-bok


Jack Andrus er en amerikansk diplomat, der efter en vild og turbulent ungdom har slÄet sig ned med en fransk kone, som han har fÄet et par bÞrn med. Der bliver rusket op i hans magelige tilvÊrelse, da han pludselig bliver kaldt til Rom, hvor hans tidligere beskytter, filminstruktÞren Delaney, har brug for hans hjÊlp i et trivielt anliggende. Men sÄ snart Jack sÊtter fod i Rom, forstÄr han, at denne tur kommer til at Êndre alt for ham. Inden lÊnge gÄr det ogsÄ op for ham, at Delaney har brug for mere hjÊlp, end han har villet indrÞmme. Han er pÄ nippet til et totalt sammenbrud, pÄ trods af at han stÄr som forgrundsfigur for byens kulturelle elite.

"To uger i en fremmed by" er en spĂŠndende skildring af de forkrĂžblede skĂŠbner, der lever det hurtige, glamourĂžse liv i en moderne storby, og hvilke menneskelige omkostninger det har.

Irwin Shaw (1913-1984) var en amerikansk manuskript- og romanforfatter, som har solgt over 14 millioner bÞger verden over. Irwin Shaw stÄr blandt andet bag romanen "The Young Lions", der er blevet filmatiseret med Marlon Brando i hovedrollen.