(19)

Toinen vuosi Malory Towersissa

ljudbok och e-bok


Ihana klassikkosarja tyttöjen sisÀoppilaitoksesta jatkuu. Malory Towersissa ei jekut ja seikkailut lopu!

Toinen lukuvuosi Malory Towersin sisÀoppilaitoksessa alkaa, ja luokalla aloittaa kolme uutta tyttöÀ. Darrell on odottanut uutta lukuvuotta ja hauskanpitoa ystÀviensÀ kanssa. Pian tytöt kuitenkin huomaavat, ettÀ heidÀn joukossaan on varas. Kaiken lisÀksi yksi uusista tytöistÀ, Daphne, on jotain aivan muuta kuin mitÀ muut ovat luulleet.

Malory Towers on Cornwallissa, meren rannalla, sijaitseva tyttöjen sisÀoppilaitos. Liity Darrellin, Alician, Mary-Loun, Sallyn, Gwendolinen ja muiden tyttöjen joukkoon, kun he opiskelevat kuuden jÀnnittÀvÀn vuoden ajan koulussa ja kasvavat sinÀ aikana naiiveista tytöistÀ nuoriksi naisiksi. Malory Towers -kirjoista on tehty myös samanniminen TV-sarja.

Enid Mary Blyton (1897–1968) oli englantilainen kirjailija, jonka tuotanto kĂ€sittÀÀ yli 600 kirjaa. NiitĂ€ on myyty yli 60 miljoonaa kopiota ja kÀÀnnetty 90 eri kielelle. HĂ€net tunnetaan parhaiten sarjoista Viisikko, SOS (Salainen Osasto SeitsemĂ€n) ja Malory Towers, joiden lukemisesta lapset ympĂ€ri maailman nauttivat vielĂ€ tĂ€nĂ€kin pĂ€ivĂ€nĂ€.