(0)

Tomgang

e-bok


"Bingo tager BĂžffens arme bagfra, og de sidder fast som i en skruestik. "Nu fiser du bare af," siger jeg og viser ham min nĂŠve. "Slip mig for helvede," rĂ„ber han. "Jeg skal ..." Jeg mĂŠrker Vitas arme om min hals: "Åh, Allan, det var vel nok godt, du kom!" Hun bliver ved med at hĂŠnge ind over mig og flĂŠbe, at jeg skal slĂ„ BĂžffen. Hun irriterer mig sĂ„ meget, at jeg mest har lyst til at skubbe til hende. I stedet banker jeg min hĂžjre af al kraft ind i BĂžffens tykke Ăžlvom ..."

17-Ärige Allan drÞmmer egentlig bare om at fÄ sig en lÊrerplads, sÄ han kan slippe ud af sin sÞrgelige situation pÄ Vesterbro, hvor han bor sammen med sin mor, der er prostitueret. Men sÄ bliver Allan involveret i et slagsmÄl med en rockerbande, og pludselig ser fremtiden meget sort ud ...

John Nehm (f. 1934) debuterede som forfatter i 1975. Han har siden skrevet en lang rÊkke romaner, noveller, digte, bÞrne- og ungdomsbÞger samt skuespil, primÊrt inden for den socialrealistiske genre. Romanerne "Man gÄr ind ad en port" og "StÄsted sÞges" dannede grundlag for Morten Arnfreds film "Johnny Larsen", og romanen "De frigjorte" blev i 1993 filmatiseret af Erik Clausen.