(32)

Torden over landet

ljudbok och e-bok


Sean Courtney er pÄ vej til Pretoria. Han har haft heldet med sig, hans karavane er tungt lÊsset med elfenben, og han er igen en rig mand. Men han har vÊret sÄ lÊnge ude i vildnisset, at han er uvidende om, at boerkrigen raser - en krig, der er provokeret frem af englÊndernes ekspansion.

Sean mÄ realisere alt og flygte til Natal, og under flugten mÞder han Ruth Friedman, den unge kvinde, der bliver hans skÊbne. Krigen skiller dog snart deres veje, og Sean mÄ melde sig til "Natal Corps of Guides". For fÞrste gang i sit liv lÊrer han frygten at kende i kampen broder mod broder.

TORDEN OVER LANDET er en stÊrk og realistisk, hensynslÞs og Äbenhjertig, men ogsÄ eventyrlig roman fra pionerernes og boerkrigenes Afrika, guldfeberens og elfenbensjagtens Afrika.

Bogen er andet bind i slĂŠgtskrĂžniken om familien Courtney. Sean Courtney er hovedperson i seriens tre fĂžrste bind, NĂ„r lĂžven jager, Torden over landet og I lĂžvens spor.

Wilbur Smith er fĂždt i det tidligere Rhodesia i 1933. Han har udgivet over 30 bĂžger, der i gennemsnit hver har solgt over tre millioner eksemplarer. Wilbur Smith er kendt for sin utroligt omhyggelige research og for sine medrivende naturbeskrivelser.


UpplÀsare: Ole Rabendorf
LĂ€ngd: