(1)

Tour de France optakt med cykelkommentator Thomas Bay

ljudbok


I denne episode af SEJR mÞdes Bastian Emil med cykelkommentator Thomas Bay for at tage temperaturen pÄ det forestÄende Tour de France med start i Danmark. De taler om forventninger til etaperne, bÄde til de tre fÞrste der kÞres i Danmark, men ogsÄ nogle af de meget udfordrende etaper der venter rytterne, nÄr de kommer til Frankrig. Hvilke ryttere forventer de skal kÊmpe om den samlede sejr, og hvem ender i den grÞnne pointtrÞje? Bastian Emil har ogsÄ klip med fra sidste Ärs Tour til at sÊtte forventningerne helt op og holde en eventuel skuffelse ud i strakt arm.

SEJR er et program af Bastian Emil Goldschmidt, som sÞger varig mening med de bedrifter og begivenheder som finder sted i cykelsportens verden. Gennem litteratur, reportager, tv-billeder og oplevelser fra vejkanten undersÞges begreber som styrt, styrke, sejr og nederlag. Cykelsportens idealer nÊrmer sig livets inderste kerne: Hvorfor skal vi fortsÊtte nÄr det gÞr ondt, hvordan laver vi modstand til fremdrift? Dette kommer lytteren tÊttere pÄ i SEJR.

Bastian Emil Goldschmidt (f. 1992) har som forfatter til bestselleren "Fremad" (2021), og gennem sit arbejde som cykelekspert hos Eurosport, skribent, oplĂŠgsholder og oversĂŠttelsen af Curzio Malapartes 'Coppi og Bartali' (2017) vakt begejstring landet over.