(0)

Tour de vulva med Gry Senderovitz

ljudbok


Hvad kendetegner et "normalt" underliv? Hvorfor kan man gÄ til lÊgen eller gynÊkologen og fÄ at vide, at alt ser fint ud, nÄr alt ikke fÞles fint dernede? Hvad kan man selv gÞre for at fÄ et bedre forhold til sit underliv og lÊre sin egen normal at kende? I dette afsnit fÄr Kh Underlivet besÞg af en gammel kending, nÄr jordemoder og seksualsemiotiker Gry Senderovitz vender tilbage til podcasten for at guide Emma Libner og lytterne trygt gennem vulvaen og dens mange forskellige variationer i udseende, lyde, lugte, vÊsker og fÞlelser.

Kh Underlivet er for dig, der savner et rum, hvor det er OK at vÊre prÊcis, som du er skabt. Dig, der er nysgerrig pÄ din krops hemmeligheder. Og dig, der er trÊt af at gemme bind i Êrmet, nÄr du har menstruation. Velkommen til et kropskÊrligt safe space med et glimt i Þjet, der ikke lader sig narre af idealer og tabuer.

Emma Libner er uddannet journalist og cand.mag. i Kultur og Formidling, og driver instagramprofilen @kh_underlivet. Derudover holder hun foredrag og rÄdgiver virksomheder om, hvordan de bedst imÞdekommer menstruerende personer i deres produktudvikling og forretningspraksis.