(6)

Transformers - Classified 2 - Kampen om Battle Mountain

ljudbok och e-bok


Kevin Bowman er ved at miste hĂ„bet. Selv med autobotternes hjĂŠlp har han stadig ingen spor at gĂ„ efter i sin sĂžgen efter sin forsvundne storebror. Pludselig fĂ„r han hjĂŠlp fra en helt uventet kant – teenagemilliardĂŠren Douglas Porter. Douglas har adgang til hemmeligstemplet information og mener, at en mystisk grotte i Battle Mountain kan rumme de svar, som Kevin sĂžger. Gears og Bumblebee tager med Kevin og Douglas for at undersĂžge sagen – men de er ikke alene. Decepticonerne er lige i hĂŠlene pĂ„ dem! Vil Kevin finde det, han leder efter? Eller er det en fĂŠlde?

Den mĂŠgtige Algnist, der er kilden til alle Transformeres livskraft, dukker op pĂ„ planeten Jorden efter at have vĂŠret forsvundet i millioner af Ă„r. Dette bliver starten pĂ„ et episk opgĂžr mellem de fĂ„ overlevende autobotter og decepticons, der vil kĂŠmpe til det sidste for at sikre sig Algnisten. Hvis den falder i decepticonernes klĂžer, bliver det enden pĂ„ bĂ„de menneskeheden og autobotterne – sĂ„ nu mĂ„ robotter og mennesker arbejde sammen for vinde over den frygtelige Megatron.

BÞgerne er baseret pÄ de populÊre Transformers-film. Filmene har vÊret nomineret til flere Academy Awards.

© 2020 Hasbro. TRANSFORMERS og det dertilhÞrende karakterunivers ejes af Hasbro. All rights reserved. © 2007 DreamWorks LLC and Paramount Pictures Corporation.

RYDER WINDHAM er forfatter til mere end 60 bĂžger, inklusive mange Star Wars- og Indiana Jones-titler. Han underviser i tegneseriekunst og storytelling. Han bor med sin familie i Providence, Rhode Island.

JASON FRY er forfatter, redaktĂžr og rĂ„dgiver inden for digital journalistik. Han er forfatter til New York Times-bestselleren Star Wars – Klonkrigene: Universet og mere end et dusin andre Star Wars-bĂžger. Han bor i Brooklyn, New York, sammen med sin hustru og sin sĂžn.


UpplÀsare: Sonny Lahey
LĂ€ngd: