(12)

Treenikaverit - eroottinen novelli

ljudbok och e-bok


"Tildan kĂ€si Natan jalkojen vĂ€lissĂ€ hyvĂ€ilee voimakkaasti hĂ€ntĂ€ treenihousujen lĂ€pi. Natta painaa voihkien itseÀÀn kĂ€ttĂ€ vasten samalla, kun suutelee, suutelee ja suutelee Tildaa. Vaaraa siitĂ€, ettĂ€ joku tulisi kuntosalille hetkenĂ€ minĂ€ hyvĂ€nsĂ€ ja nĂ€kisi heidĂ€t – nĂ€kisi, mitĂ€ he tekevĂ€t – ei ole olemassa."

Tiukoissa treenihousuissa, jotka hyvÀilevÀt heidÀn tÀytelÀisiÀ kurvejaan, katsovat he himoitsevasti toisiaan, hikipisarat virtaavat heidÀn uupuneista vartaloistaan, ja kuntosali muuttuu ikÀÀn kuin yhdeksi suureksi erogeeniseksi alueeksi. Kun he lopulta antavat halulle periksi, unohtavat he edelleen olevansa julkisella paikalla...

Lisa Vild on ruotsalaisen, eroottisia novelleja kirjoittavan kirjailijan salanimi. Novelleissaan hÀn kÀsittelee herkkiÀ, mutta kuitenkin vietteleviÀ aiheita. Lisa ajattelee, ettÀ seksi kuuluu kaikille, ja hÀn toivoo antavansa seksistÀ normalisoidun ja vivahteikkaan kuvan novelleissaan. Perustuvatko novellit hÀnen omiin kokemuksiinsa vai eivÀt, se jÀÀ salaisuudeksi.