(11)

Trump - Bag Facaden

ljudbok


"Selvpromovering. Brovten. Retssager. Trump havde vÊret Äben for at bruge alle de midler og mere til for at beskytte sit image og opnÄ sit ultimative mÄl: at tjene penge. "Jeg reprÊsenterer Donald Trump," havde han meget direkte sagt om sin karriere. Men nu, da han stilede efter at blive prÊsident, skulle denne selverklÊrede multimilliardÊr overbevise vÊlgerne om, at hans vÊrdi for landet var stÞrre end hans nettovÊrdi, og at han kunne blive en forkÊmper for andet og mere end sig selv."

Donald Trump havde kun vÊret prÊsident i fÄ timer, fÞr han begyndte at udstede sine kontroversielle dekreter og behandle medierne som en flok uartige skolebÞrn. Men hvad er historien egentlig om USA's 45. prÊsident? "Trump - Bag facaden" er den mest dybdegÄende beskrivelse af Donald Trumps liv frem til hans forblÞffende valg som amerikansk prÊsident. Bogen er baseret pÄ research foretaget af tyve journalister, to faktatjekkere og tre redaktÞrer fra Washington Post.

Marc Fisher er seniorredaktĂžr ved Washington Post, hvor han har arbejdet i mere end 30 Ă„r. Han har skrevet adskillige af de artikler, som vandt Pulitzerprisen i 2016 for "Public Service" i 2014.

Michael Kranish er undersĂžgende politisk reporter for Washington Post. I 2016 modtog han "Society for Professional Journalists Award for Washington Correspondence".

"Selvom bogens tilgang er afbalanceret og retférdig, vil resultatet efterlade léseren rystet og bange." – Sunday Times