(0)

Trylle Bylle Bang - Arnemajas hemmelighed - afsnit 2

ljudbok


Der findes et sted, som hedder Askarien. Det ligger ved et fjeld, i en verden, der ligner den, hvor du og jeg bor. I Askarien findes lÞbende planter, flyvende lÞver og magiske drager. De, som bor der, hedder askere: smÄ vÊsner med lidt store, runde og meget venlige Þjne. Deres nÊser ligner en Êrt. De er ikke sÊrligt hÞje, de nÄr dig nok til knÊene. De har stort, tykt hÄr, som stritter lige i vejret. Det ser nÊsten ud, som om de har en pose pÄ hovedet. Og det bedste af det hele er, at de altid smiler bredt med deres mange smÄ, skÊve tÊnder. Eller bÞrnene smiler, de voksne er triste. Og de gamle er gamle.

Men hvorfor er de voksne sÄ triste, tÊnker du mÄske? Det mÄ vi finde ud af.

Trylle Bylle er historien om den lille dreng, Trylle Bylle Bang, der bor i fantasiuniverset Askarien. I Askarien mÞder vi ogsÄ Trylle Bylle Bangs bedste ven Ida og den kloge og sÊre Arnemaja. Sammen skal de finde ud af, hvorfor alt guldet i skoven er forsvundet. Der gÄr rygter om, at den mytiske og grÄdige Askerfjelddrage er genopstÄet. Kan det vÊre den, der har taget alt guldet og er grunden til, at de voksne er sÄ triste?

De 12 episoder er fĂžrste del af eposset om Trylle Bylle, og det er kun fantasien, der sĂŠtter grĂŠnserne for, hvor magien ender.

BĂ„de manuskript og produktion af universet af skabt af filmskaberen Petter Fagelund, der bruger sine stĂŠrke fortĂŠllemidler denne gang kun med brug af lyd.

Til nĂŠste Ă„r udkommer de fĂžrste bĂžger om Trylle Bylle og Askarien.