(16)

Tuomas Veturi - Taru Sodorin kadonneesta aarteesta

ljudbok och e-bok


ErÀÀnÀ pÀivÀnÀ Tuomas Veturi ahkeroi uudella sivuraiteella. Tuomas ei kuitenkaan huomaa vaarasta varoittavia opasteita. Humpsis! Tuomas putoaa ja löytÀÀ itsensÀ maanalaisesta luolasta. EikÀ siinÀ kaikki. Luolassa on ihka oikea merirosvolaiva! Miten laiva on oikein joutunut luolaan? Ja onko luolaan kÀtketty myös merirosvojen aarre? Tuomas kavereineen on jÀnnittÀvÀn mysteerin ÀÀrellÀ.

Tule mukaan jÀnnittÀviin seikkailuihin Tuomas Veturin, Jorin, Jaskan, Niilon, Dieselin, Henrin ja kaikkien muiden Sodor-saaren veturien kanssa! Kuuntele, kuinka veturit etsivÀt aarretta, suorittavat vaarallisia pelastusoperaatioita sekÀ selvittÀvÀt aavemaisia mysteereitÀ. Kaikki kyytiin, nyt lÀhdetÀÀn!

Tuomas Veturiℱ on Britt Allcroftin luoma sarja, joka perustuu Pastori W. Awdryn The Railway Series -kirjoihin. Kertomukset pienestĂ€ sinisestĂ€ veturista ja tĂ€mĂ€n seikkailuista Sodor-saarella ovat hurmanneet lukijoita ympĂ€ri maailman jo vuodesta 1984. Tuomas Veturi seikkailee nyt myös NetflixissĂ€ ja Youtubessa – sekĂ€ e- ja ÀÀnikirjoissa.

Tuomas Veturin tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Tavaramerkin kÀyttÀmiseen vaaditaan Mattel Europan lisenssi. © 2021 Mattel