(0)

Turen til Norge 3: I snekongens rige

ljudbok och e-bok


"I snekongens rige" er tredje og sidste bind i serien om en skoleklasses skiferie til Norge anfÞrt af deres lÊrer, Steinar, der er helt overbevist om, at bÞrn har godt af at leve af knÊkbrÞd, sove med en sten som hovedpude og sÄdan for alvor komme i kontakt med naturen... og det skal da ogsÄ vise sig at blive en tur, som ingen af dem kommer til at glemme. Hyttens ejer, Thorleif, er en sÊr snegl, og da en snestorm raser og fanger hele klassen i hytten forsvinder Thorleif pludselig.

"Turen til Norge" er en tredelt serie om en gruppe danske skolebÞrns oplevelser pÄ en uges skitur til Norge med deres norske skolelÊrer, Steinar. Trilogien bestÄr af fÞlgende bind: "Over alle bjerge", "Bag lukkede dÞre" og "I snekongens rige".

Forfatteren Terje Nordberg (f. 1947) er oprindeligt fÞdt i Norge, men har boet i Danmark siden 1969. Han har udgivet bÄde skÞn- og faglitteratur og desuden vÊret tilknyttet flere aviser. Som freelanceskribent har han isÊr skrevet om motion og livsstil, hvilket blandt andet har resulteret i bogen "Livet i lÞb" fra 2012. Udover sine romaner og novellesamlinger for voksne, hvoriblandt "Pausefiskepasseren" (2015) bÞr nÊvnes, har Nordberg udgivet bÄde prosa og drama rettet mod bÞrn pÄ mellemtrinnet i de danske folkeskoler.


UpplÀsare: Alice BroksÞ
LĂ€ngd: