(1)

Tuulihevonen

e-bok


Pelkoa, toivoa ja toveruutta Oman valtakunnassa.

Kuuden vuoden ajan Oman valtakunta on ollut keisarinna Kiiran hallinnassa. Kiiran veli, oikea keisari Adulkar, elÀÀ erÀmaassa petettynÀ, syrjÀytettynÀ ja hylÀttynÀ, vailla mahdollisuuksia palata vaatimaan asemaansa takaisin. Ja sehÀn Kiiralle sopii. HÀnen rautainen otteensa Omasta pitÀÀ valtakunnan kurissa ja nuhteessa, kansan tyytyvÀisenÀ ja kaiken hyvÀssÀ jÀrjestyksessÀ. ElÀmÀ on hallittua, hillittyÀ ja rauhallista, eikÀ valtakunta muuta kaipaa.

Hovissa kuitenkin kuohuu, eikÀ kehen tahansa voi luottaa. Keisarillisen unennÀkijÀn antaessa varoituksen siitÀ, ettÀ vaaleatukkaista vallananastajaa kannattaa pitÀÀ silmÀllÀ, Kiiran valtaa pelko. Onko veljen kohtalo toistamassa itsensÀ? Kuka juonittelee ja ketÀ vastaan?

Tuulihevonen jatkaa Oman keisarien aikakirjat -fantasiatrilogiaa. Se on kiihkeÀ tarina vallasta, kunniasta ja ihmisten vÀlisistÀ suhteista.

Oman keisarien aikakirjat

Oman keisarien aikakirjat on hengÀstyttÀvÀ, dramaattinen ja lumoava fantasiasaaga Oman valtakunnasta ja sen hallitsijoista.

Ulla Viertola (1957–) on suomalainen kirjailija. HĂ€n on kirjailijanuransa lisĂ€ksi työskennellyt useissa ammateissa, muun muassa toimittajana ja neulesuunnittelijana. Viertola on yhteiskuntatieteiden maisteri.