(0)

TV og computeren - gode babysittere

e-bok


Lige siden de fþrste fjernsyn gjorde deres indtog i de danske dagligstuer, har tv’et véret under skarp kritik fra medieforskere og pédagoger. Der har specielt véret bekymring for, hvad det kan gþre ved bþrn og unge at se for meget tv, og da computeren kom til, blev bekymringen blot endnu stþrre.

I lĂžbet af fem forelĂŠsninger gĂžr medieforsker Billy Adamsen op med de mange anklager, disse to apparater er blevet mĂždt med gennem tiden. Billy Adamsen mener faktisk, at tv’et og computeren kan gĂžre meget godt for bĂžrn og unge, hvis man bare gĂ„r til det pĂ„ den rigtige mĂ„de. Bogen henvender sig bĂ„de til forĂŠldre og studerende pĂ„ medieuddannelserne samt pĂŠdagoger og skolelĂŠrere.

Billy Adamsen (f. 1963) er en dansk forfatter, direktÞr og spindoktor. I 1996 blev han Danmarks fÞrste spindoktor, da statsminister Poul Nyrup Rasmussen ansatte ham som sin personlige rÄdgiver, og sidenhen har Billy Adamsen ligeledes vÊret rÄdgiver for fagforbundene SiD og 3F samt den konservative Þkonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen. Billy Adamsen har endvidere vÊret direktÞr for ishockeyklubben RÞdovre Mighty Bulls, vÊret strategidirektÞr pÄ kommunikationsbureauet Sylvester Hvid & Co., samt undervist pÄ forskellige universiteter. Han er oprindeligt uddannet mag.art. i litteraturvidenskab og massekommunikation og har en ph.d. i politisk kommunikation og ledelse. Han har skrevet en lang rÊkke bÞger om politik, kommunikation og kultur.