(2)

Tvillingebyerne

e-bok


Det er 100 Är siden, den Tredje Verdenskrigs atomhelvede Þdelagde alt liv pÄ jorden. Eller nÊsten alt, for der findes en lille gruppe overlevende, der daglig mÄ tage kampen op mod omstrejfende mutanter, deforme pattedyr samt krybdyr med glubende appetit.

Under anfÞrsel af Blade fÄr kampstyrken Alpha-Triaden til opgave at fremskaffe et livsvigtigt serum, der kan redde nogle af de overlevende.

Men forinden bliver triaden nĂždt til at kĂŠmpe sig vej gennem horder af afskyelige og deforme vĂŠsener, der elsker menneskekĂžd, og gennem en by, som ingen plejer at slippe levende igennem!

Efter en atomkrig har Ăždelagt verden, som vi kender den, forsĂžger de fĂ„ overlevende at klare sig i det postapokalyptiske helvede, der hersker pĂ„ jorden. Og det er ikke kun giftskyer, strĂ„ling og forurening, der truer de overlevende – nye former for vĂŠsner har muteret i lĂžbet af atomvinteren, og kĂŠmper nu en indĂŠdt kamp mod menneskene.

Den amerikanske forfatter David L. Robbins (f. 1950) har skrevet over 300 bĂžger inden for forskellige genrer som science fiction, action, thriller og fagbĂžger. Han har blandt andet skrevet bĂžger til de populĂŠre bogserier "De overlevende", "Blade" og "Davy Crockett".