(9)

Tvillingen

ljudbok och e-bok


Tvillingen Idun er rystet efter skolekammeraten Arvo Pekkas selvmord i den klorlugtende svÞmmehal. Ikke fordi hun kendte ham. Ikke fordi hun kunne lide ham. Men fordi han havde lÊnket hende til sig med hÄndjern, inden han skÞd sig - inden han blÊste hjernen ud i ét rungende splitsekund.

Idun finder en usb-nÞgle med billeder i svÞmmehallen, men da hun forsÞger at aflevere den til Arvo Pekkas lÊrer, Aron Storm, forsvinder hendes sÞster Ylva pludselig fra Jordens overflade. Ingen ved, hvor hun er blevet af, hverken hendes forÊldre, Aron Storm eller Arvo Pekkas tante, hvis tvillingesÞster blev myrdet sÄ grusomt af sin berusede mand sÄ mange Är tidligere.

Og NRK-journalisten Mette Minde med det skrantende Êgteskab rapporterer om ulykkerne i den lille by, hvor ingen vil sige noget, og alle er forvirrede. Og da Aron Storm finder et parteret lig i sin hytte oppe i fjeldet og forsÞger at skjule alle spor efter det, fÄr politiet meget travlt.

I sin sÞgen efter den forsvundne Ylva tager Mette Minde til Finland for at tale med Arvo Pekkas tante, som er taget tilbage til sin fÞdeby, hvor hun tilbragte sin ulykkelige barndom med sin ondskabsfulde tvillingesÞster. Men Mette Minde piller for meget i overfladen, og hun er pludselig i stor fare og mÄ lÞbe for livet.

OM TVILLINGEN

"Her er et sikkert velkomment bidrag til alle dem, der bare ikke kan fÄ nok af skandinaviske krimier. MÄlgruppens mere Þmfindtlige segment skal dog lige advares om, at der er en del bÄde makabre og blodige elementer i denne beretning
. Enkelt fortalt ... men spÊndingen holder. Beth HÞst - lektÞrudtalelsen

"Tvillingen er en velskrevet og spĂŠndende krimi, velsignet fri for genreklicheer." ***** Aftenposten


UpplÀsare: Githa Lehrmann
LĂ€ngd: