(283)

Tvunget til tavshed

ljudbok och e-bok


Tvunget til tavshed er fĂžrste bog i Kate Burkholder-serien.

Nogle hemmeligheder er for frygtelige at afslþre 


Nogle forbrydelser er for farlige at opklare 


Painters Mill er en lidt sÞvnig by langt ude pÄ landet i Ohio, USA. En by hvor amishfolket og deres naboer har boet side om side gennem to hundrede Är. Men for 16 Är siden blev det fredelige landbrugssamfund splintret af en rÊkke brutale mord. EfterfÞlgende lÄ byen tilbage indhyllet i en fÞlelse af skrÞbelighed, et tab af uskyld.

Kate Burkholder, en ung amishpige, kom igennem den rĂŠdsel, seriemordene vakte, men mĂ„tte samtidig erkende, at hun ikke lĂŠngere hĂžrte til blandt amishfolket. Nu, et vĂŠld af erfaringer rigere, bliver Kate bedt om at vende tilbage til Painters Mill som politichef. Hendes amishbaggrund kombineret med hendes erfaringer hos politiet gĂžr hende til den perfekte kandidat. Hun er overbevist om, at hun har forliget sig med sin fortid – lige indtil det fĂžrste lig dukker op pĂ„ en snedĂŠkket mark. Kate lover sig selv, at hun vil stoppe morderen, men for at kunne gĂžre det mĂ„ hun forrĂ„de bĂ„de sin familie og sin amishfortid og samtidig afslĂžre en dunkel hemmelighed, der kan ĂždelĂŠgge hende.

Castillos krimier har ikke kun taget USA med storm; Castillo er en international bestsellerforfatter, udgivet i 30 lande.

________________________________________________

"Linda Castillo er et fornĂžjeligt bekendtskab og et friskt pust i krimigenren."

– 24timer

”Krimielskere vil ikke kunne finde en bedre bog at lĂŠse [
] Overbevisende karakterer, fremragende plot og en hĂ„rrejsende slutning.”

– USA Today

”Fortrinlig.”

– Publishers Weekly

”Den fĂ„r dig helt bogstaveligt til at gispe efter vejret. SĂ„ god er den.”

– Daily Mail


UpplÀsare: Susanne Storm
LĂ€ngd: