(5)

Ud af diabetes 2: Alt, du skal vide for at blive rask igen

ljudbok och e-bok


UD AF DIABETES 2 er det 21. Ă„rhundredes mest ambitiĂžse bog. Den er skrevet for at knĂŠkke en eksplosiv vĂŠkst i antallet af danskere med type 2 diabetes, der hastigt nĂŠrmer sig 500.000. Den er skrevet i fascination af den kompetente menneskekrop og med respekt for menneskets behov for mening med det, det gĂžr.

I bogen fÄr du:

OpgĂžr med myten om, at diabetes 2 er en kronisk sygdom. En grundig indfĂžring i sukkers samspil med de vigtigste celler i kroppen – sukkers ABC. Overblik over tre metoder til frihed for diabetes 2. En komplet forstĂ„else af alt det, der hjĂŠlper dig med at holde dit blodsukker stabilt. Biologisk viden og en praktisk kĂžreplan til at erstatte kroniske sygdomsprocesser med selvforstĂŠrkende sundhedsprocesser. PrĂŠcis og kompromislĂžs guide til den optimale livsstil for dig, der Ăžnsker at blive eks-diabetiker eller dig, der gerne vil forebygge diabetes 2. 50 kompromislĂžse opskrifter pĂ„ de lĂŠkreste kĂžd-, fisk-, ĂŠg- og grĂžntsagsretter, der forkĂŠler din krop og dine sanser hele vejen ud af diabetes 2. Skemaer, sĂ„ du let planlĂŠgger dine kompromislĂžse uger og fĂžlger med i din sygdoms udvikling. FĂžlger du bogens anvisninger, vil du slippe for diabetes 2 eller nedsĂŠtte symptomerne drastisk og desuden blive fri for ledsmerter, trĂŠthed og inflammationstilstande.

Vejen ud af diabetes 2 skal ogsÄ vÊre en gastronomisk forkÊlelse uden afsavn. Derfor er det tidligere michelinkok Thomas Rode, der har bidraget med opskrifter til bogen.