(4)

Ukendt stof

ljudbok och e-bok


”Effektiv krimi”

⭐⭐⭐⭐

Jyllands-Posten

Hvor godt kender du egentlig din teenager?

Ukendt stof er fÞrste bind i krimiserien om Victoria Storm. Ukendt stof handler om en almindelig mors desperation og fortvivlelse over en sÞn pÄ afveje.

Tvunget af omstÊndighederne mÄ den arbejdslÞse journalist Victoria Storm flytte ud i en forstadsghetto. I sÞnnen Sylvesters flyttekasse finder hun ved et tilfÊlde en pose med et stÞrre antal runde, hvide piller. Sylvester selv er som sunket i jorden. Det samme er naboens sÞn, og Victoria lover at hjÊlpe med at lede efter ham ogsÄ.

Hvad er der blevet af de to drenge? Hvor kommer pillerne fra? og hvem er det hovedlĂžse lig, der bliver fundet i KĂžbenhavns havn?

Ukendt stof er en ny dansk krimi om en problemstilling pÄ tvÊrs af alle socialklasser: unge, stoffer, dÄrligt selskab og en mors fÞlelse af afmÊgtighed. Men det er ogsÄ historien om en kriminel slagside i samfundet: hurtige penge og grÄdige bagmÊnd, der gerne ofrer unge mennesker.

Den danske journalist og forfatter Birgitte Vestermark har arbejdet som MellemÞstkorrespondent i 3 Är og som korrespondent i Balkan og Østeuropa i 3 Är. Som forfatter stÄr Birgitte Vestermark bag en rÊkke dagsorden-sÊttende biografier. Ukendt stof er Birgittes debutkrimi.


UpplÀsare: Randi Winther
LĂ€ngd: